websites

Samen Supersterke creatieve Websites bouwen

Gebruiksvriendelijke websites van A tot Z

Het online visitekaartje van jouw bedrijf, dat is waar je jouw website vaak voor gebruikt. Vanuit onze ervaringen met WordPress en andere systemen die vaak gebruikt worden, helpen we je om dit zo optimaal mogelijk vorm te geven. We ondersteunen je in de formulering van je doelstellingen, een gebruiksvriendelijk webdesign en de volledige development van je website.

Goed vindbaar

 • Vindbaar op relevante zoekwoorden
 • Advertenties die scoren bij jouw doelgroep
 • Relevantie goed geschreven content

Prachtig design

 • Gebruiksvriendelijke ontwerpen met focus op bezoeker
 • Responsive designs geschikt voor alle apparaten
 • Een creatieve doorvertaling van jouw bedrijf

Makkelijk te beheren

 • Een gebruiksvriendelijk CMS dat gemakkelijk te beheren is
 • Een technische oplossing die past bij jouw vraagstuk
 • Op maat gemaakte technische oplossingen in-house gebouwd

24/7 Ondersteuning

 • 24/7 bereikbaar voor ondersteuning en vragen
 • één aanspreekpunt voor al je vragen
 • Begeleiding in het volledige traject
WordPress specialisten

Kies voor WordPress websites laten maken door We Provide

Maatwerk WordPress Websites

Niet iedere vraag is hetzelfde. Jouw vraag voor een gebruiksvriendelijke website is uniek en daarom bieden wij altijd maatwerk. Onze WordPress websites bouwen we in-house en geheel op maat. We helpen je bij het bepalen van jouw doelen voor je website en de online vertaling daarvan.

WordPress Plugins en maatwerk applicaties

Bij het bouwen van een website wordt vaak gebruik gemaakt van plugins of applicaties om bepaalde functionaliteiten voor je webshop mogelijk te maken. Bij plugins of applicaties kun je denken aan een contactformulier of een koppeling voor nieuwsbrief inschrijvingen. Wij zorgen ervoor dat een website van de juiste features wordt voorzien.

Hoe bouwen wij
aan supersterke
websites?

Fase 1: Sparring- en analyse sessie

Samen gaan we dieper in op je vraag. Wat voor soort website wil je? Welke data zijn er al beschikbaar en hoe kunnen we deze gebruiken in het huidige design.

Fase 2: Functionaliteiten formuleren

Wat moet er minimaal in je nieuwe website verwerkt zijn? De website heeft een bepaald doel en moet natuurlijk en aantal functionaliteiten bevatten. Deze formuleren we samen.

Fase 3: Wireframe/design

Met behulp van wireframes starten we met de eerste designs van je website! Samen bepalen we waar bepaalde functionaliteiten moeten komen en hoe deze vorm gegeven moeten worden.

Fase 4: Development

In deze fase gaan we aan de slag met het bouwen van jouw (her)nieuwe website. Onze programmeurs gaan met "enen en nullen" aan de slag om jouw website ook daadwerkelijk live te zetten.

Fase 5: CMS-instructie i.s.m. online marketing training

Wanneer je website op het punt van livegang staat gaan we je helpen met het vullen van content in het CMS samen met een online marketing training. We helpen je op weg, zo ver, dat jij precies weet wat je moet doen om van jouw website een succes te maken.

Fase 6: Testen & Quality Assurance

Net voor livegang willen we er natuurlijk zeker van zijn dat jouw website voldoet aan de We Provide standaard. We lopen je hele website door op bugs, lossen deze op en zorgen ervoor dat de nieuwe website aan onze kwaliteitsstandaard voldoet.

Fase 7: Livegang website

YES! Je website is live! Na het doorlopen van alle andere fases is het dan nu eindelijk zover. Je (her)nieuwe website gaat live.

Fase 8: Aftrap online marketing traject

Nu begint het pas op online marketing gebied! We gaan aan de slag met het creëren van traffic naar je website en kijken constant naar verbeterpunten op het gebied van conversie. Je kunt ervoor kiezen de online marketing volledig uit handen te geven, maar wij ondersteunen je ook waar nodig.

Samen een supersterke website bouwen?

 • WordPress & maatwerk specialist
 • Ruim 10 jaar online ervaring
 • In-house development, design & marketing
 • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA