webshops

Samen naar een Supersterke webshop

Het juiste e-commerce platform

In jouw keuze van het juiste e-commerce platform kijken we graag met je mee. We brengen je vraag in kaart en helpen je met de keuze voor het platform dat het meest geschikt is voor jouw bedrijf, product of merk. Samen gaan we op zoek naar een platform dat werkt, dat past bij jouw wensen en dat gebruiksvriendelijk is.

Op maat gemaakte webshops: webshop koppelingen

Een webshop staat vaak niet op zichzelf. Al tijdens de development fase is het belangrijk rekening te houden met interne systemen die gekoppeld moeten worden. Systemen die samen moeten werken met het e-commerce platform dat je kiest. Koppelingen die wij veel voorbij zien komen zijn: een SAP-koppeling of een koppeling met een PIM-systeem dat intern gebruikt wordt door bijvoorbeeld een inkoopafdeling.

sap
Microsoft Dynamics
Exact
Unit4
Microsoft Dynamics NAV

Systeemintegratie en de Enterprise Service Bus (ESB)

Een manier om al je systemen met elkaar te laten samengaan, is een Enterprise Service Bus (ESB). Met dit systeem kun je verschillende systemen aan elkaar koppelen zonder dat je ze rechtstreeks aan elkaar koppelt. ‘Huh? Maar hoe dan?’ Denk je nu waarschijnlijk. Met een Enterprise Service Bus koppel je deze systemen namelijk via deze Enterprise Service Bus. Alle taken worden verdeeld in losse modules (ook wel endpoints genoemd) en de koppeling vind in de Enterprise Service Bus plaats. Met een EBS kun je jouw interne en externe applicaties naadloos op elkaar laten aansluiten. Wil je jouw webshop bijvoorbeeld koppelen aan je ERP-systeem? Of interne applicaties of cloud applicaties koppelen? Het kan allemaal met een ESB.

Adobe Magento Solutions Partner: Adobe Magento webshops

Adobe Magento is het populairste e-commerce platform op dit moment. We Provide is Adobe Magento Solutions Partner, vanuit deze rol kijken we natuurlijk dan ook graag mee als je besluit te kiezen voor Adobe Magento of jouw Adobe Magento webshop wilt uitbouwen.

De voordelen van een Adobe Magento webshop

Adobe Magento is een open source platform geschreven in PHP, dat zoveel betekent als dat je het volledig kunt aanpassen naar jouw eigen wensen en behoeftes. Een koppeling met een ander systeem is vaak geen probleem.

Open Source

De technische opzet van dit e-commerce platform is zo opgezet dat Adobe Magento koppelingen gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden. Een Adobe Magento SAP-koppeling is bijvoorbeeld geen probleem.

Adobe Magento community

De Adobe Magento community is een heel belangrijk onderdeel van het succes van Adobe Magento. Dit zorgt ervoor dat het een up-to-date platform is dat gedegen en betrouwbare code bevat.

Schaalbaarheid

Het verwerken van grote hoeveelheden data of producten is voor Adobe Magento geen probleem. Het e-commerce platform is gemakkelijk op te schalen naar grotere hoeveelheden.

Multi-store mogelijkheden

Vaak blijft het niet bij 1 webshop, meer talige of meerdere webshops in eenzelfde straatje zijn vaak geen uitzondering. Vanuit Adobe Magento kun je deze in één e-commerce platform beheren.

Extensies

Vanwege de vele beschikbare extensies en modules is het een flexibel platform, uitermate geschikt voor maatwerkoplossingen. De mogelijkheden om uit te breiden en door te ontwikkelen zijn eindeloos.

Koppelingen

Het is mogelijk om koppelingen te maken met andere systemen die je gebruikt voor het beheren van je webshop. Denk hierbij aan het ERP-system, het kassasysteem, het CRM en het voorraadbeheer of ieder ander systeem.

Nog niet volledig overtuigd?
Samen een supersterk e-commerce platform bouwen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA