Online strategie

Vanuit een strategisch plan digitale meerwaarde bieden

We Provide is gewend om een project vanaf de basis gefundeerd aan te pakken, met een achterliggende strategie. Voordat we ook maar een pixel plaatsen of een lijn code schrijven, gaan we eerst op zoek naar de vraag achter de vraag. We analyseren alles wat van belang kan zijn. Kritisch, soms wat eigenwijs of een tikkeltje brutaal. Maar altijd recht door zee.

Gedeelde kennis; samen tot een gefundeerde strategie

De kennis van onze opdrachtgevers koppelen we graag aan die van onze strategen. We verdiepen ons graag in een opdrachtgever en de markt waarin hij opereert. Zo kunnen we fungeren als volwaardige gesprekspartner. Samen komen we zo tot de ontwikkeling van een ijzersterke en eenduidige strategie. Een webapplicatie zien wij als verlengstuk of onderdeel van een bedrijfsproces. Een website of webshop is onderdeel van de communicatiestrategie. Het is daarom van belang dat deze naadloos op elkaar aansluiten.

“Strategie betekent keuzes maken”

Strategische basis

Om een webapplicatie perfect te laten aansluiten bij de specifieke wensen van de doelgroep, is het van belang dat je die doelgroepen helder formuleert. Wie zijn ze, wat zijn hun wensen, wat triggert hen? Dit bepaalt de keuzes die gemaakt moeten worden. Wij brengen eerst de persona’s in kaart. In brainstormsessies en workshops krijgen we altijd de onderste steen boven. We kunnen strategisch (markt)onderzoek uitvoeren en in overleg de user requirements bepalen. Google Analytics en andere online marketingtools helpen ons om te zien hoe een bezoeker zich gedraagt op een site. Zo kunnen we werken op basis van feiten: meten is weten. We houden van doorpakken: samen doorlopen we het proces van digitale transformatie in welk stadium een opdrachtgever zich ook bevindt.

Doorlichten

We kunnen nieuwe webapplicaties zoals websites en webshops ontwikkelen. Ook kunnen we bestaande webapplicaties overnemen. Het is belangrijk dat we ze dan vooraf goed doorlichten en scannen. Zo komen we allebei niet voor verrassingen te staan. Wel zo eenvoudig. Daar houden we van.

Meer weten? Bekijk ons werk of kom eens langs in Eindhoven.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA