Samen een Adobe Magento webshop ontwikkelen die echt werkt

Adobe Magento, het e-commerce platform dat groeien mogelijk maakt

Als Adobe Magento Commerce specialist is We Provide een van de Adobe Magento Solutions Partners, waar iedere dag samen met de klant aan sterke e-commerce oplossingen gewerkt wordt die echt werken en scoren.

De voordelen van Magento 2

Onze ervaring onderstreept dat voor webshops Adobe Magento Commerce het meest betrouwbare e-commerce platform is, ook is Adobe Magento één van de meest stabiele of geteste systemen. Adobe Magento Commerce beschikt bovendien over veel functionaliteiten waar vele professionele e-commerce webshop behoefte aan hebben. Adobe Magento webshops zijn zo opgezet dat het eenvoudig naar wens is aan te passen, waardoor er altijd een oplossing is voor jouw e-commerce vraagstuk. Met behulp van Adobe Magento kun je bijvoorbeeld eenvoudig fulfilment, marketing, logistiek en financiën bundelen vanuit één centraal systeem: Adobe Magento.

Adobe Magento Solutions Partner

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een Adobe Magento Solutions Partner zijn. Dit betekent dat wij behoren tot een select groepje dat door Adobe Magento is gekozen als ‘consulting company’.

Key features Adobe Magento Commerce

Catalogusbeheer

Het flexibele en uitgebreide catalogusbeheersysteem van Adobe Magento is uitgebreid en gemakkelijk te beheren. Voeg eenvoudig producten en productcategorieën toe of maak onbeperkt productkenmerken aan. Met productkenmerken kan de bezoeker eenvoudig zoeken, sorteren en filteren in een gebruiksvriendelijke Adobe Magento webshop.

Orderbeheer

Voor een webshop belangrijk en ook onderdeel van Adobe Magento: een orderbeheer functionaliteit. Met de functionaliteit van Adobe Magento kun je eenvoudig orders verwerken, wijzigen of verwijderen. Betalingen via iDeal, PayPal en creditcards worden automatisch gekoppeld aan de bijbehorende bestelling. Dit versnelt het orderproces behoorlijk.

Geautomatiseerd testen in Adobe Magento

Adobe Magento biedt ook de mogelijkheid geautomatiseerd te testen met ‘unit tests’ en ‘integratie tests’. Bij het ontwikkelen van nieuwe webshop modules voer je dan gelijktijdig tests uit om te zien of deze nieuwe modules goed functioneren. Hierdoor is de kans op fouten sterk verminderd en verloopt het in gebruik nemen van deze aanpassingen vloeiender.

"Maak koppelingen met andere systemen voor je webshop. Ook maatwerk is hierbij een mogelijkheid!"

Responsive & Mobile first e-commerce omgeving

Met de update naar Adobe Magento 2, waar de ‘mobile first’ gedachte uitgangspunt is, zijn de mogelijkheden op mobiel uiteenlopend. Templates speciaal voor mobiele apparaten ontworpen met daarna een uitbreiding voor desktop, zijn eerder regelmaat dan uitzondering. Door deze gedachte wordt de snelheid van je webshop aanzienlijk verhoogd, omdat alleen de essentiële componenten worden geladen.

Marketingtools

Het succes van je webshop wil je natuurlijk graag monitoren en bijsturen. In je Adobe Magento webshop integreer je de daarvoor benodigde marketing koppelingen, zoals een shoppingfeed voor Google Shopping en of een koppeling met een affiliate netwerk. De resultaten van deze koppelingen lees je vervolgens uit doordat je webshop Google Analytics is geïntegreerd. Ook deze koppeling is geen probleem voor Adobe Magento.

Zoekmachine vriendelijk

In Adobe Magento zijn vele standaard opties terug te vinden die geïntegreerd zijn met het oog op zoekmachine resultaten (SEO en SEA). Denk aan de mogelijkheid voor het implementeren van zoekmachine vriendelijke URL’s, canonical tags en het beheren van robots.txt bestanden. Daarnaast is er een ‘Content Staging’ module waarin je eenvoudig je toekomstige marketingcampagnes in een staging omgeving kunt opzetten en dus kunt bekijken.

Adobe Magento extensies en koppelingen

Binnen Adobe Magento is het mogelijk om koppelingen te maken met verschillende andere systemen van je webshop. Denk hierbij aan het kassasysteem, administratie en het voorraadbeheer. De koppeling van deze systemen met Adobe Magento zorgt ervoor dat alle data gesynchroniseerd wordt en samenkomt in één systeem; jouw Adobe Magento webshop.

Exact - ERP koppeling

We Provide kan gebruikers van Exact Globe en Exact Online helpen met het koppelen van hun Exact omgeving aan Adobe Magento Commerce. Met deze koppeling wordt de stamdata van de artikelen overgezet van Exact naar Adobe Magento waarin deze verrijkt kan worden. Verder vooruit de koppeling in het overzetten van de orders en klantgegevens. Indien u andere of specifieke wensen heeft dan helpt We Provide u graag verder.

SAP Business One en SAP Business All-in-One - ERP koppeling

De koppeling met SAP Business One, SAP Business All-in-One en jouw Adobe Magento webshop maakt beheer eenvoudiger en zorgt ervoor dat de webshop efficiënter wordt. De Adobe Magento koppeling synchroniseert verkoop-, product- en voorraadinformatie in uw Adobe Magento webshop automatisch met uw backoffice in SAP.

Microsoft Dynamics NAV (Navision) - ERP koppeling

Met de Microsoft Dynamics NAV (Navision) integratie kun je data van jouw gehele webshop beheren vanuit één systeem. Via een Adobe Magento Connector voor Dynamics NAV koppelen we beide systemen, dus alle aanwezige webshop data in Adobe Magento is eenvoudig over te brengen naar Microsoft Dynamics NAV en visa versa.

Unit 4 - ERP koppeling

Ook voor Unit4 Multivers Online gebruikers is een koppeling met hun Adobe Magento webshop mogelijk. Deze koppeling biedt een automatische synchronisatie aan van alle data die aanwezig is in Unit4.

Akeneo – PIM koppeling

De Akeneo PIM is een Product Information Management (PIM) tool waarin je eenvoudiger marketing- en technische informatie van de catalogus en producten kunt beheren. Een PIM is een belangrijke plek geworden in een hedendaagse Omnichannel omgeving. Het is dé centrale omgeving voor de productgegevens. Vaak zien wij dat het zelfs de leidende positie van het ERP overneemt.

Maatwerk en meer

Deze lijst geeft een kleine blik op de meest gebruikte koppelingen, maar het kan natuurlijk zijn dat de koppeling die jij zoekt er niet tussen staat. Omdat dit slechts een greep uit de vele koppelingen is, raden we je aan contact met ons op te nemen voor jouw specifieke vraagstuk. We hebben vanuit We Provide veel ervaring met het ontwikkelen van maatwerk koppelingen voor verschillende soorten Adobe Magento webshops. In het verleden hebben wij ook ervaringen opgedaan met andersoortige koppelingen: denk hierbij aan Kassa / POS koppelingen, ERP koppelingen, PIM koppelingen, en dergelijke.

Adobe Magento en We Provide

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een Adobe Magento Solutions Partner zijn. Dit betekent dat wij behoren tot een select groepje dat door Adobe Magento is gekozen als ‘consulting company’.

Het liefst gaan wij met je in gesprek over jouw wensen waar het om jouw webshop gaat. Tijdens dit gesprek maken we een inventarisatie en brengen we jouw onderneming en webshop-wensen uitgebreid in kaart. Heb je complexe e-commerce ideeën of vraagstukken? Ook met custom maatwerk weten wij bij We Provide wel raad. Een creatief concept of gepersonaliseerde code, het is allemaal mogelijk. Onze gecertificeerde Adobe Magento programmeurs hebben ruime kennis in huis om al jouw webshop-wensen te realiseren en mee te denken naar de beste e-commerce oplossing. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek en laat je uitgebreid informeren over alle mogelijkheden bij We Provide.

Samen een supersterk e-commerce platform bouwen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA