Hosting

Managed Hosting

Of je ook bij ons je domeinnamen en hosting kan onderbrengen? Jazeker! Wij verzorgen zowel web(applicatie) hosting als e-commerce hosting en dit allemaal als een managed dienst. Vanuit ons verleden (We Provide is in 2003 ontstaan als hosting bedrijf) verzorgen wij daarom nog steeds graag hosting en domeinnamen.

Web(applicatie) hosting bij We Provide

Samen met een team van gedegen en zorgvuldig geselecteerde partners, verzorgen wij de managed hosting van verschillende websites en applicaties. Onze servers zijn op zo’n manier ingericht en afgestemd dat deze optimale ondersteuning bieden voor jouw digitale omgeving.

Het grootste voordeel van We Provide (als hosting én webpartner) is dat je 1 aanspreekpunt hebt. Voor het optimale resultaat werken onze webdevelopers nauw samen met de geselecteerde hostingspecialisten. Het gevolg? Een snelle, betrouwbare en stabiele hosting voor je platform.

Hosting ondersteuning voor verschillende scripting-talen

Voor verschillende websites en applicaties ontwikkeld in diverse scripting-talen bieden wij hosting aan. Zo ondersteunen we: PHP, Javascript, Python en Ruby. Niet alleen dat, ook maatwerkoplossingen ondersteunen we graag.

Betrouwbare hosting in de Public Cloud

Voor de diensten van marktleiders in de Public Cloud (met name voor Amazon) bieden we managed hosting aan. Dat wil zeggen dat we het volledig voor je uit handen nemen. Deze Public Cloud (Amazon AWS of Microsoft Azure) is vooral interessant wanneer hoge eisen worden gesteld aan flexibiliteit, schaalbaarheid en internationale performance. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan vooral contact met ons op.

E-commerce hosting

We houden ons ook graag bezig met de hosting van webshops. Om webshops te voorzien van betrouwbare hosting, bieden wij daarom e-commerce hosting-oplossingen aan die met name gericht zijn op: veiligheid, flexibiliteit en optimale performance. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw webshop geen verkoop misloopt.

Snelle laadtijd, meer conversie?

Naast een betrouwbare hosting voor je webshop is ook een snellere laadtijd een bijkomend voordeel. We zien dan ook vaak dat dit bijdraagt aan conversieverbetering. Met hosting die betrouwbaarheid garandeert en een snelle laadtijd mogelijk maakt, helpen wij je in jouw zoektocht naar conversieverbetering.

Denk bij snellere laadtijden onder andere aan geavanceerde cache-, load- en optimalisatietechnieken gecombineerd met automatisch schaalbare servers. Een verminderde performance bij pieken in bezoekersaantallen behoort hiermee tot het verleden.

Managed-hosting diensten

Bij We Provide nemen we de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, schaalbaarheid, performance, veiligheid en flexibiliteit/elasticiteit van de omgeving op basis van de afspraken die onderling zijn gemaakt in de SLA. Deze verantwoordelijkheid geldt voor de hele operationele keten, inclusief het aansturen van derde partijen. Wij zien het als een uitdaging om onze klant op de best mogelijke manier te ontzorgen.adtijden onder andere aan geavanceerde cache-, load- en optimalisatietechnieken gecombineerd met automatisch schaalbare servers. Een verminderde performance bij pieken in bezoekersaantallen behoort hiermee tot het verleden.

Monitoring

Dag en nacht monitoren wij de (hosting)omgevingen van onze klanten. Met onze ‘Baseline monitoring’ en ‘Functionele monitoring’ houden we de performance van de omgeving op zijn best. Door de gehele keten te monitoring zijn we continue proactief bezig met het ontdekken van potentiële kansen en risico’s. Doordat trends ontstaan wordt de infrastructuur tijdig aangepast zonder dat de klant (en eindklant) daar iets van gemerkt heeft.

24/7 support

End-to-end ontzorging is ons vak. Zodat de kritische omgevingen van onze klanten doen wat ze moeten doen, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. Ons team staat continu paraat voor het geval dat het nodig is. Naast 24/7 support is het bij We Provide ook mogelijk om day-time support af te nemen voor omgevingen die minder baat hebben bij 24x7 ondersteuning (bijvoorbeeld acceptatie-, test- of ontwikkelomgevingen).

SSL-certificaten

Een beveiligde verbinding tussen de server van je website en jouw website is tegenwoordig de standaard en geeft je vaak ook betere Google rankingen. Met een SSL-certificaat beveilig je de verbinding tussen je website en webserver. Door het gebruik van een SSL-certificaat voor jouw website zijn bezoekers er zeker van dat gegevens veilig via HTTPS worden verzonden en is de eigenaar van de website eenvoudig te controleren. Websites die beveiligd zijn met een SSL-certificaat worden herkend aan het gesloten slotje in de URL-balk en de https:// vermelding in de (groene) adresbalk van de browser.

Voor het beveiligen van websites en transacties die via het internet verlopen, is een Secure Sockets Layer (SSL) protocol in principe de standaard. Het SSL-protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen.

De SSL-certificaten die wij leveren bevatten altijd de bedrijfsgegevens (organisatie validatie). Wij leveren via onze partner SSL-certificaten van alle gerenommeerde leveranciers zoals Comodo, Thawte, GlobalSign en Symantec.

Meer weten over een SSL-certificaat?

Security

Het beveiligen van je digitale gegevens is minstens net zo belangrijk als het verkrijgen en het opslaan van data. Vanuit deze gedacht kun je bij ons ook een aantal beveiligingsdiensten afnemen, zoals een: Firewall, Anti-DDoS, Intrusion Detection System, Backup en Disaster Recovery Strategie.

Intrusion Detection System (IDS)

Hack–pogingen, datalekken, virusuitbraken, denial-of-services of andere cyberaanvallen, je hoort het steeds vaker. Door gebruik te maken van een Intrusion Detection System (IDS) wordt een cyberaanval op tijd gespot. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’, is het vanzelfsprekend van groot belang deze digitale dreigingen op te sporen en hierop te reageren.

Met het Fox-IT Intrusion Detection System inspecteert Fox-IT het netwerkverkeer op verdachte activiteiten die tot schade kunnen leiden. Zodra bij Fox-IT het alarm afgaat, op basis van tal van indicatoren, maken de medewerkers een totaalanalyse. Vaak al binnen enkele minuten zijn wij bij We Provide op de hoogte gebracht van de dreiging met een advies, zodat er direct maatregelen getroffen worden.

Bij alle gegenereerde alarmen door het Intrusion Detection System verifieert een analist van Fox-IT of daadwerkelijk sprake is van een aanval. Bij een zogenoemde false positive zal het systeem worden bijgesteld, zodat deze melding in de toekomst niet weer voorkomt.

Backups

Dagelijks verzorgen wij de back-up en DR (disaster recovery) voor onze klanten. Servers staan, via een apart netwerksegment, aangesloten op ons back-up cluster. Dit is ondergebracht in een geografisch gescheiden datacenter. Daarnaast controleren wij handmatig en automatisch of de back-ups geslaagd zijn.

Standaard wordt alle data versleuteld opgeslagen en van een mogelijk aanwezige database wordt eerst een dump gemaakt. De back-up betreft een volledige back-up en de gewijzigde gegevens worden, conform het gewenste RTO en RPO-beleid, bewaard. Onze back-up oplossing maakt gebruik van geavanceerde technologieën als compressie, de-duplicatie en live monitoring.

Door het gebruik van snapshot technologie worden elke dag kopieën van servers gemaakt. Deze kopieën zijn versleuteld en worden opgeslagen in een geografisch gescheiden datacenter.

Maandelijkse service management rapportages

Onze developers verzorgen, eventueel samen met onze partners, de managed hosting-oplossing. Dit omvat het volledige dagelijkse beheer en de monitoring van alle diensten. Maandelijkse service management rapportages geven inzicht in het gebruik, de beschikbaarheid en de performance.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA