Een supersterke Adobe Magento 2 Enterprise webshop voor Vogel's

  • Adobe Magento 2 Commerce
  • BlueFoot contentbeheer
  • PIMPIM koppeling
  • SAP koppeling

Adobe Migratie van Adobe Magento 1 naar Adobe Magento 2

Met de overstap naar een Adobe Magento 2 Enterprise website kwam de vraag vanuit Vogel’s om een migratie van Adobe Magento 1 naar Adobe Magento 2 te begeleiden en vervolgens het Adobe Magento platform in te richten met de bijbehorende koppelingen. Een uitdaging!

Samen met Vogel’s zijn we dan ook aan de slag gegaan alles in kaart te brengen en hebben we de migratie van Adobe Magento 1 naar Adobe Magento 2 soepel laten verlopen. Compleet met PIM-koppeling en SAP-koppeling die in de nieuwe Adobe Magento 2 Commerce website betrouwbaar moesten zijn.

PIM-koppeling en SAP / ERP-koppeling

Met de komst van het Adobe Magento 2 Commerce platform, kwam ook de vraag voor betrouwbare koppelingen met het interne PIM-systeem en het SAP-systeem dat gebruikt wordt. Door de migratie naar Adobe Magento 2 konden deze koppelingen niet klakkeloos overgenomen worden vanuit Adobe Magento 1. Ons development team heeft deze koppelingen in-house gebouwd en in het Adobe Magento 2 Enterprise platform van Vogel’s geïntegreerd.

Pro-AV Mount Advisor in Adobe Magento 2 Commerce omgeving

Een van de belangrijkste features (in de business omgeving) van de Vogel’s website is de Pro-AV Mount Advisor. Een configurator die bezoekers helpt op een efficiënte manier de juiste oplossing voor een bepaalde situatie te vinden. Deze feature is volledig opnieuw ontwikkeld voor de Adobe Magento 2 Commerce omgeving waardoor deze niet alleen sneller, efficiënter, nauwkeuriger en configurabeler is geworden.

Contentmanagement met BlueFoot in Adobe Magento

Een van de wensen vanuit Vogel’s was het gemakkelijk kunnen editen en plaatsen van Content. Vanuit deze wens hebben wij gekozen voor een BlueFoot CMS integratie in de Adobe Magento omgeving.

Met behulp van deze Adobe Magento extensie is het gemakkelijk om grote hoeveelheden content te produceren. Zo kan Vogel’s gemakkelijk hun eigen contentpagina’s aanmaken door middel van drag-and-drop functionaliteiten en deze verrijken met tekst, afbeeldingen en video’s.

“Met de migratie van de Adobe Magento Community Edition naar de Adobe Magento Commerce Edition is het niveau van de online presentatie van onze organisatie aanzienlijk verbeterd. Door de pragmatische aanpak van We Provide en de intensieve samenwerking met andere partijen is dit resultaat in korte tijd bereikt. We Provide is een partij waar je op kunt bouwen.”

CEO Vogel'sHans Coolen

Dit is Vogels

Al ruim 40 jaar is Vogel’s producent van kwalitatief hoogwaardige beugels voor video- en audiosystemen. Inmiddels is het bedrijf Vogel’s uitgegroeid tot ruim 100 medewerkers waarbij een Adobe Magento 2 Commerce website niet mag ontbreken.

Door de jarenlange intensieve samenwerking met Vogels zijn er strakke workflows en hechte banden ontstaan. Goede communicatie, snelle reactie en continue anticipatie zijn sleutelwoorden die deze samenwerking typeren.

→ Bekijk de Adobe Magento Webshop van Vogel's

2 Meet Magento Awards

Met gepaste trots hebben wij 2 Meet Magento Awards in ontvangst mogen nemen voor de Adobe Magento integratie die wij voor Vogel’s verzorgd hebben.

De awards voor ‘Beste Magento Enterprise Platform 2017’ en ‘Beste Magento 2 Project 2017’ mochten we ontvangen, deze onderstrepen de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website nog eens extra.Samen een supersterk e-commerce platform bouwen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA