Een gebruiksvriendelijk en responsive Magento webshop

Een Magento webshop voor Verfwinkel.nl

De vraag vanuit Verfwinkel: help ons bij de transitie van ons oude custom platform naar een responsive Magento webshop die klopt. Een website waarbij bezoekers gebruiksvriendelijk geholpen worden in hun verfkeuze. Met name een uitdaging omdat de webshop bezoekers eenvoudig de juiste kleurkeuze moeten kunnen maken. Een keuze uit de meest voorkomende kleurenwaaiers.

Maar vooral een keuzemogelijkheid uit vele verschillende opties in de Magento webshop zonder daarbij in te leveren op gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid.

Gebruiksvriendelijk je verf kiezen

De oplossing die we gebouwd hebben zorgt ervoor dat het volledige productassortiment automatisch ingelezen wordt in de nieuwe Magento webshop. Wat veel tijd heeft bespaard waar het gaat om het vullen van content. Bovendien is het gemakkelijker gemaakt content aan te vullen en te wijzigen.

Hiervoor is in de back-end van de Magento webshop aangepast met een module. Deze module is in-house gebouwd en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld aanbiedingsprijzen ingesteld kunnen worden die per procent te configureren zijn. Verfwinkel.nl kan hierdoor je eenvoudig prijswijzigingen doorvoeren

Dit is Verfwinkel

Niet geheel verrassend, kun je bij Verfwinkel.nl verf kopen. Het is de grootste online verfleverancier van Nederland en levert professionele verf tegen scherpe prijzen en met stipte bezorging. Met ruim 80 jaar ervaring in de verfbranche, is Verfwinkel.nl in staat constante kwaliteit te bieden voor haar klanten. Bekijk de webshop en het ruime assortiment via: www.verfwinkel.nl.

Psst! Heb je ze als sponsor van PSV al gespot? De opvallende borden van Verfwinkel kun je regelmatig op tv spotten.

Videocontent in Magento platform

Ook de integratie van videocontent in de nieuwe Magento omgeving was een belangrijke wens vanuit Verfwinkel.nl. Met het gebruik van video’s met productinformatie en specifieke instructies per product, is het mogelijk de keuze voor de juiste verfsoort nog eenvoudiger te maken.

Deze integratie hebben wij in-house verzorgd en maakt het voor Verfwinkel.nl mogelijk om eenvoudig, zonder onnodige stappen, video’s toe te voegen en deze te integreren in de Verfwinkel.nl omgeving.

Geoptimaliseerde zoekfunctie

Een van de nieuwe features in de Magento webshop van Verfwinkel.nl is de nieuwe zoekfunctie met ondersteuning voor bezoekers. Deze zoekfunctie is zo geoptimaliseerd dat wanneer je een opdracht intypt deze op basis van ‘auto suggest’ automatisch suggesties inlaadt voor jouw zoekopdracht. Zo toont de zoekhulp relevante producten voor de bezoekers van de webshop wat hen helpt in hun verfkeuze.

Verfwinkel.nl: een top Magento webshop

Het resultaat: een volledig responsive Magento webshop. Die ondanks de uitgebreide omschrijvingen van alle verschillende verfsoorten toch overzichtelijk is. Op een professionele wijze worden bezoekers geholpen de juiste verfkeuze te maken met uitgebreide productomschrijvingen. Maar ook met de toepassing van videocontent en de integratie van de kleurenwijzer. Kortom een Magento webshop waarbij de bezoeker dus ècht centraal staat!

→ Bekijk de Magento webshop van Verfwinkel