Een slimme website boordevol interactie

  • WordPress

Een mooie en overzichtelijke WordPress website

Bij de vernieuwing van de Simple-Simon app, hoort natuurlijk ook een compleet nieuwe website die overzichtelijk en aantrekkelijk is. Snel en duidelijk weergeven waarom jouw organisatie Simple-Simon nodig heeft, dat is het doel van de vernieuwde WordPress website voor Simple-Simon. Op een simpele manier kun je alle key features van deze app ontdekken.

User Experience (UX) onderzoek

De basis van de nieuwe website is gelegd aan de hand van een user experience onderzoek. Samen met alle betrokkenen uit diverse lagen van de organisatie van Simple-Simon is onderzocht wat de doelen, functies en belangrijkste CTA’s van de nieuwe website zijn.

Simple-s

Complete illustratieve huisstijl

De frisse en open stijl zorgt voor ervoor dat de uitstraling van de corporate website weer helemaal van deze tijd is. De vele grafische elementen in de WordPress website bieden een goede ondersteuning aan het heldere verhaal van Simple-Simon. De subtiele animaties die zijn toegepast op deze grafische elementen geven de gebruiker de optimale beleving.

Simple-simon

Stapsgewijs de FAQ filteren

Een van de interactieve functionaliteiten in de WordPress website is de uitgebreide FAQ-module. De gebruiker heeft hier de mogelijkheid om via verschillende wegen zijn gewenste oplossing te vinden, waaronder via het searchfield of de zoekfilter stappen. De gebruiker wordt hierbij volledig bij de hand genomen en kan via een stapsgewijze aanpak een route volgen, waarna het gewenste antwoord wordt getoond.

Per land en taal in te richten

Simple-Simon bedient klanten in zowel Nederland als andere landen over de hele wereld. De nieuwe WordPress website biedt de mogelijkheid om per land en per taal specifieke content te tonen.

Simple-simon
Simple-simon

Bereken online je besparing

Gebruikers kunnen online berekenen wat de app hun aan kostenbesparing kan opleveren. Op basis van je persoonlijke situatie wordt in enkele klikken berekend wat de app je maandelijks aan kosten kan besparen.

Conversiegerichte website

Een zo hoog mogelijke conversie is het uitgangspunt geweest tijdens de ontwikkeling van deze WordPress website. Hiervoor biedt de website ook verschillende mogelijkheden. Door op diverse plekken in de website een 'call-to-action' te plaatsen worden gebruikers getriggerd om:

  • een live demo van de app aan te vragen via een geïntegreerde agenda module
  • een gratis proefversie aan te vragen
Simple-simon

Dit is Simple Simon

Simple-Simon biedt al 5 jaar ondernemers de mogelijkheid om makkelijker te werken middels een slimmewerkbon app. De slimme werkbon app is dé ideale oplossing om af te komen van de papieren rompslomp. Niet langer werken met papieren werkbonnen, maar makkelijk en snel online registreren van alle informatie en taken op je smartphone of tablet die realtime worden gesynchroniseerd.

Bij de nieuwe app hoort natuurlijk ook een slimme en gebruiksvriendelijke website:

→ Bekijk de WordPress website van Simple-Simon

Samen een supersterke website bouwen?

  • WordPress & maatwerk specialist
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA

Gerelateerde website cases