De nieuwe REEF slippers webshop. Gloedjenieuw in Shopware 6

  • Shopware 6
  • ERP koppeling
  • Design op maat

REEF

REEF is één van de grootste slipper merken ter wereld en vooral bekend van de slipper waarmee je een bierfles kunt openen. Een toonaangevend merk in de watersport en in meer dan 20 landen actief. REEF kent veel beroemdheden als ambassadeurs die het merk een warm hart toedragen.

Shopware 6

Wij zijn gevraagd om een webshop te creëren die een toegankelijk sfeer bracht, mensen enthousiasmeert en vooral een goede gebruiksvriendelijkheid waarborgt. Het platform dat we hiervoor gebruikt hebben is Shopware 6, het fashion platform bij uitstek. Shopware 6 is pas sinds januari dit jaar openbaar op de markt. Door de flexibiliteit voor het opzetten van pagina’s middels de Shopping Experiences (drag and drop systeem voor content) en de korte leercurve is het voor elke marketeer een feest om mee te werken.

In no time de perfecte slipper door de sandal finder

Een van de unieke punten in deze webshop is de sandal finder. De sandal finder zorgt ervoor dat je in no time je perfecte slipper gevonden hebt.

Als consument doorloop je verschillende stappen die op basis van de producteigenschappen zijn opgesteld. Ben je een man of een vrouw? Wil je witte, zwarte of bruine slippers? Heb je steunzolen of niet? In welke prijscategorie moet de slipper vallen. Door al deze stappen te doorlopen komt de perfecte slipper voor jou naar voren!

“Reef.eu is a great project that makes perfect use of the high flexibility and possibilities of Shopware 6. We Provide has done a great job and created an impressive shopping experience.”

CEO and founder of Shopware AGStefan Hamann

De juiste sfeer!

Naast dat elke webshop een hoge conversie ambieert wil ook elke webshop de bezoeker een feest der herkenning bieden. Dat kan zijn door het gebruik van teksten, afbeeldingen of misschien net als in dit geval door het tonen van de bekende ambassadeurs.

Door het grote aanbod aan unieke beeldmaterialen, goede kwalitatieve content en uitgebreide productomschrijvingen hebben we een webshop kunnen creëren die op alle devices lekker ‘smoelt’.

Of je nu het productgrid op de homepage bekijkt, de blog of ‘onze belofte’ pagina, elke pagina bevat de unieke REEF kenmerken, kleuren en sfeer maar ook unieke en gave designelementen.

Koppeling met ERP-systeem

Ondanks dat Shopware 6 pas net op de markt is, zijn we er toch samen met Magement in geslaagd om een connector te ontwikkelen die het koppelen met derde partijen mogelijk maakt. Of je nu Akeneo (PIM), Navison of SAP wil koppelen alles is mogelijk. Dit op basis en mede mogelijk gemaakt door de unieke tussenlaag (middelware) die Magement al in bezit had.

In deze casus hebben we een koppeling verzorgd middels de connector met het ERP- systeem XL-enz. Alle orders, factureren, credit facturen en voorraad wordt realtime uitgewisseld.

Partnership met Mollie

Het is essentieel dat webshop betalingen juist afgehandeld worden. Mollie weet de klantervaring van de site door te trekken naar de betaalomgeving met daarbij de mogelijkheid om een nieuwe eigen betaalpagina in te richten. Op de site kun je zelfs al betalen met Apple Pay, dit maakt het betalen met je mobiel nog eenvoudiger. Mollie heeft als enige payment provider in Nederland op dit moment een koppeling met Shopware 6.

Betrouwbaar e-commerce platform

Shopware is in Duitsland al jaren een begrip in de e-commerce wereld. Met Shopware 6, dat in januari 2020 is gelanceerd, zetten ze ook definitief voet aan grond in Nederland.

We Provide is enthousiast over de mogelijkheden die het platform biedt en heeft het platform dan ook omarmt. Binnen vier maanden hebben we samen met de klant een vette site opgeleverd die schaalbaar is en tweetalig is.

De Shopping Experiences van Shopware biedt eindgebruikers de mogelijkheid om unieke content te genereren.

→ Bekijk de Shopware 6 webshop van REEF

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA