Een doorvertaling van de offline uitstraling naar een online beleving

Dit is Pieterskerk Leiden

De jarenlange samenwerking tussen Pieterskerk Leiden en We Provide heeft geresulteerd in een website met een sterk design inclusief technische snufjes. Een meesterwerkje!

De vraag

Een belangrijke wens van Pieterskerk Leiden bij de ontwikkeling van de website was dat de historische uitstraling en ambiance die de evenementenlocatie uitstraalt, ook op de website gerealiseerd kan worden.

De oplossing

De website inclusief webshop was een gedurfd project. Een verrassend design werd al snel omarmd en diende als basis voor alle vervolgpagina’s.

Het resultaat

Een responsive website inclusief webshop met een bijzonder design en veel technische snufjes. In vele opzichten is de site uniek, waardoor deze optimaal aansluit bij de identiteit en uitstraling van de Pieterskerk. Diverse pagina’s zijn verrijkt met bijvoorbeeld films, animaties, logo’s en content-blokken.

Timeline

Om de rijke, bijna 900-jarige historie van de Pieterskerk in Leiden goed in beeld te brengen, is er een timeline ontwikkeld waarbij je door de eeuwen heen kunt gaan.

Plattegrond

Kom meer te weten over Pieterskerk Leiden via de plattegrond, loop digitaal door de kerk en je weet alle bezienswaardigheden te vinden. Van het monumentale middenschip tot het Van Hagerbeer orgel.

Webshop en Ramen met Namen

Bestel jouw Pieterskerk producten via de webshop. Tevens is het mogelijk om jouw naam of bedrijfsnaam te laten brandschilderen in de ramen van het monumentale gebouw. Heb je dit al eens eerder gedaan, check dan op de website waar jouw naam of tekst te zien is.

→ Bekijk de website van Pieterskerk Leiden