De reis van Buddha to Buddha naar Adobe Magento 2

  • Adobe Magento 2 commerce with Page Builder
  • AFAS koppeling

Buddha to Buddha is meer dan een sieradenmerk. Het is een levensstijl. Eén die het leven en al haar tegenstrijdigheden omarmt. Ze zetten ons af tegen het snelle leven, het altijd-maar-werkende-leven en de zoveel-impulsen-ik-zie-door-de-bomen-het-bos-niet-meer-leven.

Migratie naar Adobe Magento 2

Buddha to Buddha was op zoek naar een partner die hen kon helpen met de migratie van hun huidige Adobe Magento 1 platform naar Adobe Magento 2. De uiteindelijk gekozen oplossing werd dan ook Adobe Magento 2 Commerce. Samen met de marketingafdeling van Buddha to Buddha hebben we gewerkt aan een design die de lifestyle van Buddha to Buddha van je scherm laat knallen.

We Provide vindt het heerlijk om met een vooraanstaand merk als Buddha to Buddha te werken. Hun producten en productfotografie zorgen ervoor dat je een parel van een website kunt creëren.

Implementatie AFAS

In de eerste fase van het Buddha to Buddha project is er vooral gewerkt aan de nieuwe Business to Consumer website en hebben een koppeling gerealiseerd tussen Adobe Magento 2 Commerce en AFAS.

Het AFAS-systeem wordt door Buddha to Buddha gebruikt als ERP en is in veel zaken leidend. Omdat tijdens de bouw van de webshop ook de implementatie van AFAS bij Buddha to Buddha werd gerealiseerd, bood dit wat extra uitdagingen waardoor alle betrokken partijen de schouders eronder hebben gezet.

Store locator

Naast het realiseren van de Adobe Magento 2 Commerce webshop en de koppeling tussen AFAS en Adobe Magento 2 Commerce bevat de webshop ook een uitgebreide store locator en is deze zo opgezet dat er internationaal doorgegroeid kan worden.

Lancering website

De website was net op tijd gereed om hun allernieuwste sierradenlijn te kunnen lanceren namelijk de “goudlijn” waarbij de introductie door niemand minder werd verzorgd dan “Davina Michelle”.

→ Bekijk de Adobe Magento webshop van Buddha to Buddha

Samen een supersterk e-commerce platform bouwen?

  • Adobe Magento certifiied
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA